jan
7

Végeláthatatlan vita vette kezdetét a minap, mikor Red előtt ki mertem ejteni, azt, hogy a Playboy egy értelmetlen férfimagazin, tele meztelen nőkkel és iszonyatosan haszontalan, bár szerinte "férfias" cikkekkel. Ugyanmár.. ha valaki azt akarja nekem megmagyarázni, hogy aki megveszi a Playboy-t, az a benne található néhány értelmeshez közel álló cikk miatt költi rá a pénzét és nem azért, hogy a meztelen csajokra csorgassa a nyálát, azt én helyből kinevetem.
Nem értem én a férfiúi lelket. Annyira egyszerű, hogy az már lehetetlen. Komolyan irigykedem rájuk, két mell látványa teljesen leköti őket, arról az esetről nem is beszélve, ha egy csinos popsi is társul hozzá. Ez alól egyikőjük sem kivétel. Nem tud megszólalni a Kiscsillag? Alig végezte el a Szakközepet? Hát ez bizony senkit nem érdekel, van melle, meg segge, oszt jóvan. A híres-neves nyuszis magazin pedig épp ezért olyan népszerű, mert az összes pasit a farkánál fogva tudja vezetni. Ja persze, van még egy-két cikk a meztelen lánykák között dísznek, ha már annyi pénzt fizetett a jóember az újságért, legalább azt hiheti, hogy vett is valamit. Fegyverek, kocsik, nők, divat, interjú, nők, szex, nők, szex, nők...
Nem is lenne ezzel semmi baj, de egy darab olyan cikket nem talál az ember egy ilyen magazinban ami arról számolna be az erősebbik nemnek, hogy bizony nem csak az ő igényeik léteznek, az utcán járkáló lányok nem playmatek, és öcsém, hiába csorgatod a nyálad a legújabb Land Roverre, sosem lesz olyanod.
Nem szeretem én a női magazinokat sem, nem mondom, hogy egy szemmel is különbek lennének. De nem is védem őket, és nem is vallom szentül, hogy az igazi nőnek, csak gyémánt kell, nagy kocsi, gazdag pasi, lehetőleg 2 kilo smink és persze egy rózsaszín világ. A lányok nem olyan egyszerűek, mint ahogy a női prototípust ábrázolják, ellenben a férfiakkal. Nem minden szőke hülye, aki szőke, az általában nem eredeti, sőt még néha a nők is tudhatnak vezetni, és ha azt táplálja beléjük a hímtárasdalom, hogy a tökéletes nő 90-60-90-nél kezdődik, hát bizony soha nem lesznek megelégedve magukkal. De mit sírok én itt, egy fecske úgysem csinál nyarat.

 

Drága Sengi!

Ez egy nagyon tanulságos kis bejegyzés, csak azt nem értem, ezen miért most háborodtál fel? Hiszen ez hosszú-hosszú évek óta így van már. Mindig is voltak szexszimbólumok, néha a sovány botsáska, néha a dundibb volt az ideál, a lényeg mégis egy : a pasiknak két gyenge pontjuk van, a gyomruk, és persze a farkuk. Így ha meglátnak egy szép, meztelen nőt fakanállal a kezében, gyakorlatilag beteljesedett az életük. Ezt használják ki a Playboy szerkesztői, és emiatt fizetnek a férfiak közel 1000 Ft-ot ezért a képes magazinért. Mellesleg azok a hölgyek, akik ebben az újságban mutogatják fedetlen idomaikat, sokszor messze állnak a szép és ideális nőktől. Látott már valaki például olyan lányt, akinek egy anyajegy sincs a testén? Ez egy újfajta mutáció? Igen, mégpedig az a neve, hogy Photoshop. Bár gondolom, még egy Playboy-t olvasó férfinak se tűnt fel, hogy az aktuális csinibabának egyetlen anyajegye ,esetleg apró kis bőrhibája, vagy hege sincsenen, leragadt a tekintete a 90-60-90-nél. Úgyhogy Sengi, amíg a férfiaknak lesz szeműk és farkuk, márpedig valószínűleg egyik sem fog felszívódni róluk az elkövetkezendő évtizedekben, addig bizony lesz keresete az ilyen magazinoknak, és vagy nyíltan, vagy titokban a hátunk mögött, a pasik akkor is nyálazni fogják ezeket a lapokat.

                                                                                                                      Csókol: Klajci

A bejegyzés trackback címe:

https://cicul.blog.hu/api/trackback/id/tr561655135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Redcap 2010.01.07. 20:40:41

Sose lesz vége... megyek is és olvasok egy kis Playboyt inkább:D

Sleepless 2010.01.07. 21:03:18

"egy fecske úgysem csinál nyarat"
ellenben jó szűk.

bodrimester 2010.01.07. 22:16:27

"Fegyverek, kocsik, nők, divat, interjú, nők, szex, nők, szex, nők..."

hol marad a céltalan alkoholizálás, büfögéssel-fingással társítva?

tim_ 2010.01.07. 22:20:18

Igazad van, Sengi, mindenben.
Csak egy a probléma: a pasik tök 1xűek, Playboyt vesznek, és bűvöletbe esnek ezen nőők láttán, viszont nekünk mégiscsak kellenek ezek a pasik... A fenébe is.

yes.morgan 2010.01.09. 22:19:10

egy fecske? dehogynem ! az enyém plö :P

Flaki · http://twitter.com/slsoftworks 2010.01.17. 14:18:44

Hát az a pasi aki csak és mindössze azért veszi meg a Playboyt, hogy meztelen nőkre csorgassa a nyálát azt kell mondjam lemaradt valahol a 19. században, még az iparosodás előtti korokban... =)

Sztereotípiák mindig lesznek, ez benne van az ember génjeiben, legyen szó a "csajból csak a 90-60-90 a szexi", a "pasit csak a farkával vagy a gyomrával lehet megfogni" típusuakról vagy az "a nő aki levetkőzik a playboynak csakis sekélyes picsa lehet" örökérvényű okosságaiig.

Rosszul általánosítani könnyű, jól általánosítani meg egyszerűen nem lehet. :)
süti beállítások módosítása